Ulkopintojen pesu

Auton peseminen on yksi tärkeimmistä autoon kohdistuvista huoltotoimenpiteistä. Varsinkin Suomessa autot ovat suurimman osan vuodesta alttiina maantiepölylle, tiesuolalle ja ilmaston epäpuhtauksien aiheuttamalle rasitukselle.

Autoa olisi hyvä pestä muutaman viikon välein. Näin suojataan auton maalipintaa mm, ulkoiselta rasitukselta, kuten auringon UV-säteilyltä, ilmansaasteilta, rikiltä ja sadevedeltä.

Erityisesti talvella auton säännöllinen peseminen on todella tärkeää, koska tiesuola ja korkea ilmankosteus luovat ruostumiselle hyvät olosuhteet. Talviautoilussa vaarana on renkaiden nastoista irtoava metallipöly, joka voi syöpyä esimerkiksi maalin läpi ja aiheuttaa korroosiota maalin alla.

Auto kannattaa vahatuttaa myös talven aikana ainakin kerran, jotta uusi lika jäisi vahapinnan päälle, eikä pääse pinttymään maalipintaan.

Auton puhtaus parantaa myös liikenneturvallisuutta. Puhtaan auton valot ja heijastimet näkyvät likaisia autoja paremmin, puhtaat ikkunat ja peilit parantavat näkymää myös autosta ulos.

Suosittelemme myös samalla kertaa puhdistamaan auton sisäpuolelta. Lisää tietoa löydät täältä.

Hinnasto

Auton ulkopintapesut
Auton päältä pesu ja kuivaus
Sisältää:
-Liuotin Esipesu
- Vanteiden pesun
- Kinnastelu
- Kuivaus
- Oven välijen kuivaus
30.00€
Katumaastureiden ja pickupin päältä pesu ja kuivaus
Sisältää:
-Liuotin Esipesu
- Vanteiden pesun
- Kinnastelu
- Kuivaus
- Oven välijen kuivaus
35.00€
Pakettiautot ja isot pickupit40.00€
Asuntoautot /-vaunutalk. 50.00€
Hinnat sisältävät alv24%