Lasien tummennus

Tee häikäisylle ja porotteelle stoppi

Niin mieluisa kuin lämmin auringonvalo onkin täällä pohjoisessa Suomen maassa, on silläkin omat haittapuolensa. Jokainen meistä on varmasti kokenut sen epämiellyttävän tunteen kun avaa auton oven kuumalla kesähelteellä asioinnilla käynnin jälkeen, tai sen kun kirkas aurinko astuu esiin sokaisevana pitkällä aukealla maantiellä.

Näihin ongelmiin on kuitenkin olemassa ratkaisu — lasien tummennus.

Keep it cool 😎

Tummentamalla autosi ikkunoiden lasin auringonsuojakalvoilla, voit torjua jopa 99% haitallisesta UV-säteilystä joka tunkeutuu autosi sisään auringonvalon myötä. Kalvot estävät myös normaalin lämpösäteilyn pääsyä sisään — oikeilla kalvoilla torjut jopa 65% kaikesta lämpösäteilystä! Näin ajoneuvosi pysyy pidempään viileänä.

Tummennuksilla estät myös tehokkaasti auringon häikäisyn, eikä auringonvalo häiritse matkustajia.

Tämän kaiken lisäksi auton ikkunoiden tummennuksilla voi olla positiivinen vaikutus autosi ulkonäköön. Ne ovat kuin merkkiaurinkolasit, mutta autolle: tummat ikkunat tuovat katu-uskottavuutta, ja antavat autostasi premium-tason vaikutelman.

Pidä arvotavarat piilossa 💎

Täydellisessä maailmassa ei ole varkaita. Valitettavasti tosiasia kuitenkin on, että autoihin murtaudutaan edelleen harva se päivä. Syy murtautumiseen on monesti auton penkille jätetty arvotavara, josta syystä esimerkiksi monet vakuutusyhtiöt edellyttävät arvoesineiden piilottamista auton sisätiloissa.

Kun tummennat autosi ikkunat, luot auton sisätiloihin näköesteen, jonka ansiosta kallisarvoinen tavara auton sisällä pysyy piilossa. Näin voit jättää kalliit ostokset, elektroniikan tai muun arvotavaran autoon vähemmällä huolella.

Turvaa sirpalesuojakyvyllä 🛡️

Sirpaloitunut lasi on yksi suurista vaaroista kolaritilanteissa. Pirstaloitunut sivuikkuna voi aiheuttaa matkustajalle vakavia haavoja sekä muita vaurioita pään ja kasvojen alueelle toisen kulkuneuvon törmätessä auton kylkeen.

Tummennetut lasit eivät ole ainoastaan tyylikkäät, vaan ne tuovat myös turvaa matkustajille. Laadukkaammat suojakalvot ehkäisevät myös lasin sirpaloitumista kolaritilanteissa, mikä vähentää huomattavasti matkustajien loukkaantumisen riskiä.

Suomen lain mukaan auton etusivuikkunoita tai tuulilasia ei saa tummentaa jälkikäteen kuin poikkeusluvalla. Uuden lain myötä etulasien tummennus aiheuttaa automaattisesti hylkäyksen katsastuksessa.

Hinnasto

Lasien tummenukset - Henkilöauto
Takalasi & takasivut (3-oviset)170€
Takalasi, takasivut ja takaovet, sedan&farmari250€
Takalasi, takasivut ja takaovet, sedan&farmari + Etulasit320€
Etulasit90€
Takalasi100€
Hinnat sisältävät alv24%
Lasien tummenukset - Pakettiautot/tila-autot
Takalasi ja liukuovenlasi(t)150€
Takalasi ja takasivulasit (3-lasia)170€
Takalasi100€
Hinnat sisältävät alv24%

Lasien tummennuksen ehdot

Etusivuikkunoiden tummennus

Suomen lain mukaan auton etusivuikkunoita tai tuulilasia ei saa tummentaa jälkikäteen kuin poikkeusluvalla. Uudistuneen lain myötä, jälkikäteen asennetut tummennuskalvot etulaseissa aiheuttaa automaattisesti hylkäävään päätöksen katsastuksessa. Etusivuikkunoiden ja tuulilasien tummennukset tehdään aina asiakkaan omalla vastuulla.

Siivous ennen tummennusta

Ennen kuin tuot autosi meille, varmistathan että:

  • auton sisätilat ovat mahdollisimman siistit
  • auton sisätiloissa ei ole irtotavaraa

Yleinen puhtaus ja pölyttömyys on tärkeää auton lasien tummentamisessa. Jos kyyditset autossasi esimerkiksi kissoja tai koiria, suosittelemme kevyttä imurointia.

Komponentien kosteusvauriot

Tuulilasia tummentaessa on mahdollista että prosessin aikana voi syntyä pieniä määriä kosteutta, mikä saattaa pienellä todennäköisyydellä aiheuttaa vaurioita joissain komponenteissa. KS-Fix ei vastaa mahdollisen kosteuden hajoittamista komponenteista tuulilasia tummentaessa.

Lemmikkitaloudet

Lemmikkitalouksien tapauksissa emme anna takuita lopputuloksen karvattomuudesta. 

Kalvojen poisto

Halutessasi voimme suorittaa myös ikkunoiden kalvojen poiston. Teemme tämän työn asiakkaan omalla vastuulla. Poiston aikana on riski, että takalasin lämmitin voi rikkoutua.

Lähetä tarjouspyyntö

Lasien tummennus asteet