Keraaminen pinnoitus

Suomi on tunnetusti säältään epäystävällinen: talvella tulee lunta, keväällä on kuralätäköitä ja kelirikkoja, kesällä on siitepölyä, tulee vettä ja pahimmillaan lisää lunta — syksyllä lähes kaikkia näistä. Huono sää ja olosuhteet eivät aiheuta päänvaivaa ainoastaan tavalliselle maantallaajalle vaan myös auton omistajalle. Sadevesi, kura, siitepöly, UV-säteily ja lumi tekevät hallaa auton maalipinnoille.

Pinnoittamalla auton säästyt tältä harmilta, ja saat nauttia pinnoituksen tuomista eduista.

Suojaa maalipinnalle 🛡️

Kun pinnoitat autosi maalipinnan, luot sen päälle ohuen suojakerroksen joka hylkii likaa, pölyä, vettä ja kuraa, sekä torjuu auringon haitallista UV-säteilyä. Pinnoite myös vähentää auton maalipinnan rasittumista muun muassa maantiesuolan toimesta. Näin autosi pysyy pidempään kauniin kiiltävänä huonossakin säässä, ja vähennät samalla auton pesemisen tarvetta.

Helposti pestävä 🧼

Pinnoitettu maalipinta on normaalia pintaa huomattavasti helpompi pestä. Kun auto on hyvin pinnoitettu, sen suojakerros kestää erilaisten kemikaalien vaikutuksia, jolloin auton voi pestä vahvemmillakin liuottimilla. Samalla suojakerros ehkäisee naarmujen syntymistä pesun aikana.

Kohenna auton arvoa 💎

Kiiltävä auto on kaunis, ei sitä käy kiistäminen. Kun auton ulkopinnoista pitää hyvän huolen, sujuu auton jälleenmyyntikin paremmin. Pinnoittamalla autosi maalipinnan nostat sen rahallista arvoa, ja auton upea, kiiltävä pinta herättää kenen tahansa ostajan huomion.

Hinnasto

Pinnoitteet
Stardust PCS 2 -Pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, alkalisilta ja muilta syövyttäviltä pesuliuoksilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys

18 - 24 kk.
alk. 299.00€
Stardust PCS5
– Pinnoitusaine muodostaa kohteen maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta

Pinnoitteen kestävyys 48 – 60 kk
alk. 499.00€
Stardust G TUULILASIPINNOITUS
– Stardust PCS G lasipinnoite on antistaattinen vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasipinnat puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite vähentää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii voimakkaasti likaa.
alk. 30.00€
Meguiar´s Hybrid Ceramic sealant - SIO2 Pro Ceramic Paint Sealant on nestemäinen keraaminen sealant Todellinen SIO2 pohja antaa tuotteelle erinomaisen keston. Tuotteessa yhdistyy, pitkä kesto, todella korkea kiilto, veden helmeily sekä liukkaudesta johtuva itsepuhdistuvalk. 120.00€
Hinnat sisältävät alv24%