Keraaminen pinnoitus

Auton keraamisen pinnoittamisen tarkoituksena on tehdä maalipinnan suojaksi vettä ja likaa hylkivä suojakerros. Pinnoittamisen avulla helpoitat auton pesemistä sekä suojaat maalipintaa rasitukselta. Parhaiden keraamisten pinnotteiden kesto on jopa 60 kuukautta.

Pinnoitteen asennus on aikaa vievää työtä siksi autosi jää meidän hoivaan yön yli. Suosittelemme, että varaat ajan sellaiseen ajankohtaan jolloin et tarvitse autoasi. 

Jotta pinnoitteesta saadaan mahdollisimman kestävä pitkälle ajalle. Ajoneuvo pestään aluksi monivaiheisesti ja perusteellisesti. Jonka jälkeen aloitamme pohjatoiden teon (kiillotus). Tämä toiminpide on pakollinen käyttettyihin autoihin. Uudella ja ajamattomalla autolla pohjatöiden tarve on vähempi tai sitä ei tarvita ollenkaan. Pohjatöiden jälkeen voimme aloittaa pinnoituksen. Koska pinnoiteaineen tulee kovettua kunnolla ennen ajoa se jää halliimme kovettumaan yön yli.

Lopputuloksena on näyttävä, liukas ja peilimäinen kiilto joka hylkii vettä ja likaa, sekä antaa hyvän suojan erilaisia kemikaaleja ja rasitusta vastaan.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia keraamisen pinnoituksen aineita! Autamme mielellämme sinua valinnan kanssa tarvittaessa. Huomaathan, että jokaisella pinnoitteella on erilainen kestoaika.

Valikoimissamme on Kamikaze, SystemX- sekä Stardust Keraamiset pinnoitteet. Hinnoittelun löydät alta!

Hinnasto

Pinnoitteet
Stardust PCS 2 -Pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, alkalisilta ja muilta syövyttäviltä pesuliuoksilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys

18 - 24 kk.
alk. 299.00€
Stardust PCS5
– Pinnoitusaine muodostaa kohteen maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta

Pinnoitteen kestävyys 48 – 60 kk
alk. 499.00€
Stardust G TUULILASIPINNOITUS
– Stardust PCS G lasipinnoite on antistaattinen vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasipinnat puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite vähentää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii voimakkaasti likaa.
alk. 30.00€
Meguiar´s Hybrid Ceramic sealant - SIO2 Pro Ceramic Paint Sealant on nestemäinen keraaminen sealant Todellinen SIO2 pohja antaa tuotteelle erinomaisen keston. Tuotteessa yhdistyy, pitkä kesto, todella korkea kiilto, veden helmeily sekä liukkaudesta johtuva itsepuhdistuvalk. 120.00€
Hinnat sisältävät alv24%