Keraaminen pinnoitus

Auton keraamisen pinnoittamisen tarkoituksena on tehdä maalipinnan suojaksi vettä ja likaa hylkivä suojakerros. Pinnoittamisen avulla helpoitat auton pesemistä sekä suojaat maalipintaa rasitukselta. Parhaiden keraamisten pinnotteiden kesto on jopa 60 kuukautta.

Pinnoitteen asennus on aikaa vievää työtä siksi autosi jää meidän hoivaan yön yli. Suosittelemme, että varaat ajan sellaiseen ajankohtaan jolloin et tarvitse autoasi. 

Jotta pinnoitteesta saadaan mahdollisimman kestävä pitkälle ajalle. Ajoneuvo pestään aluksi monivaiheisesti ja perusteellisesti. Jonka jälkeen aloitamme pohjatoiden teon (kiillotus). Tämä toiminpide on pakollinen käyttettyihin autoihin. Uudella ja ajamattomalla autolla pohjatöiden tarve on vähempi tai sitä ei tarvita ollenkaan. Pohjatöiden jälkeen voimme aloittaa pinnoituksen. Koska pinnoiteaineen tulee kovettua kunnolla ennen ajoa se jää halliimme kovettumaan yön yli.

Lopputuloksena on näyttävä, liukas ja peilimäinen kiilto joka hylkii vettä ja likaa, sekä antaa hyvän suojan erilaisia kemikaaleja ja rasitusta vastaan.


Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia keraamisen pinnoituksen aineita! Autamme mielellämme sinua valinnan kanssa tarvittaessa. Huomaathan, että jokaisella pinnoitteella on erilainen kestoaika.

Valikoimissamme on Meguiar´s, SystemX- sekä Stardust G-pinnoitteet. Hinnoittelun löydät alta!

Hinnasto

Pinnoitteet
SystemX Crystal
on 7H nanokeraaminen pinnoite. Sen kestävyys on parhaimmillaan jopa 18 kk. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobisuus, kemikaalien kestävyys, UV-suoja ja lämmönkestävyys.
alk. 299.00€
SystemX Pro on 9H nanokeraaminen pinnoite, kestävyys jopa 36 kk. PRO edustaa uuden sukupolven pinnoitteita, joka tarjoaa optimaalisen suojan sääolosuhteita, korroosiota ja kemikaaleja vastaan. Erinomainen toimivuus kaikilla maalatuilla pinnoilla. Nanokeraaminen ns. ylimääräinen lakkapinta edesauttaa sitä, että pinta pysyy kauemmin puhtaana, säilyttäen syvän kiiltonsa. Lika ei tartu pintaan helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä, vieden likaa mukanaan. Lisäksi Prossa on erinomainen naarmuuntumissuoja.alk. 499.00€
Stardust PCS 2 -Pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, alkalisilta ja muilta syövyttäviltä pesuliuoksilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys

18 - 24 kk.
alk. 299.00€
Stardust PCS5
– Pinnoitusaine muodostaa kohteen maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta

Pinnoitteen kestävyys 48 – 60 kk
alk. 499.00€
System X Diamond SS +9H tarjoaa suojaa, jolla on aikaisemmin saavuttamaton liukkaus ja kiilto, kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. System X Diamond SS peittää auton nanokeraamisella pinnoitteella, joka parantaa ja korostaa värejä. Musta näyttää syvemmältä, punainen palaa kirkkaasti ja valkoinen sekä hopea ovat lasimaisen kiiltäviä. Diamond SS kesto on parhaimmillaan jopa 60 kk ja soveltuu erinomaisesti myös teipille. Diamond SS kestää korkeitakin lämpötiloja ja omaa self-healing ominaisuuksia ja antigraffiti suojan.alk. 799.00€
Meguiar´s Hybrid Ceramic sealant - SIO2 Pro Ceramic Paint Sealant on nestemäinen keraaminen sealant Todellinen SIO2 pohja antaa tuotteelle erinomaisen keston. Tuotteessa yhdistyy, pitkä kesto, todella korkea kiilto, veden helmeily sekä liukkaudesta johtuva itsepuhdistuva ominaisuus ( kesto noin 12kk )alk. 120.00€
Meguiar´s M688 Deep Crystal Ultra Paint Coatinghybridi-pinnoitusjärjestelmä, jolla saavutetaan pitkäaikainen maalipinnan suoja. M688 muodostaa suojaavan pinnan ympäristövaikutuksia, kuten happosateita, teollisuuden päästöjä, UV-säteilyä ja pinnan kulumista vastaan. Samalla se antaa pinnalle syvyyttä ja kestävää, korkeaa kiiltoa. Likaa ja vettä hylkivä pinta helpottavat ajoneuvon pintojen puhtaanapitoa.TULOSSA PIAN!
SystemX GLASS -Lasipinnoite on todella hydrofobinen lasipinnoite. Vesi pisaroituu lasin pinnalle ja pisarat liukuvat pois ajoviiman vaikutuksesta, tehden lasista kuivan ja parantaen näin läpinäkyvyyttä kovassakin sateessa. Ilman pinnoitetta vesi muodostaa tuulilasin pintaan vesikalvon, jonka läpinäkyvyys on todella heikko. Näin se hankaloittaa ja hidastaa havainnointia liikenteessä. Pinnoitteen ansiosta tätä ei tapahdu ja se on myös tutkitusti liikeenturvallisuutta edistävä suoja lasille. GLASS - pinnoite käsitellyt auton lasit pysyvät pitkään puhtaina ja kirkkaina.alk. 150.00€ (Kaikki lasit)
Stardust G TUULILASIPINNOITUS
– Stardust PCS G lasipinnoite on antistaattinen vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasipinnat puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite vähentää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii voimakkaasti likaa.
alk. 30.00€

IGL Ecocoat Kenzo

IGL Coatings brädin lippulaivan kunniakasta titteliä kantaa Ecocoat Kenzo. Hänen ylhäisyytensä Kenzo on ehdottomasti REACH-asetusten mukainen ja pitää sisuksissaan 100% aktiivisia materiaaleja, mutta tasan ei yhtään eli 0% VOC:ia (haihtuvia orgaanisia yhdisteitä).

Hänen majesteettinsa Kenzo on kovuusluokan kingi 10H arvollaan. Se loihtii maalipinnalle tai muulle käsitellylle pinnalle siis paksun ja kovuusasteeltaan 10H suojakerroksen, joka luo maalipinnalle entisestään syvemmän sävyn. On ehdottoman allerginen vedelle sekä lialle saaden todellisen hylkyreaktion aikaiseksi aina näitä kohdattaessa.

Kovan luokan kovapäisenä Kenzo ottaa omaan hellään suojelukseensa ja antaa kyytiä lialle sekä kunnon huutia pesunaarmuille sekä vahvoille pesuaineille (1-14pH) kalkkijäämiä unohtamatta, kalkki mikä tunnetusti on jokaisen pinnoitteen paha vihollinen, Kenzo estää tehokkaasti kalkkijäämiä syntymästä. Mutta totuushan on se, että ei mikään auta niistä pysyvästi eroon.

Kenzo suojaa tehokkaasti autoasi 80.000-100.000km/4-5v.

alk. 529.00€
Hinnat sisältävät alv24%