Desinfiointipalvelut

Turvalliset tilat kuuluvat kaikille.

Autojen ja veneiden fiksauksien lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu pintojen sekä tilojen desinfiointi. Desinfioinnilla tarkoitetaan patogeenisten mikro-organismien kuten bakteerien, viruksien, hiivojen ja sienien sekä itiöiden tuhoamista ja vaarattomaksi tekemistä. Desinfiointikäsittelyn tarkoituksena on pysäyttää organismien synnyttämien pesäkkeiden kehittyminen ja parantaa pintojen yleistä puhtautta.

Desinfiointipalveluiden avulla voit ennaltaehkäistä tehokkaasti erilaisten epidemioiden ja infektiotartuntojen, kuten noroviruksen ja koronaviruksen (COVID-19) leviämistä. Etenkin kausi-influenssojen aikana tulee kiinnittää erityistä huomiota tilojen ja pintojen puhdistamiseen. Saavuttaaksesi desinfioinnista maksimaalisen hyödyn, ovat henkilökunnan ammattitaito sekä käytettävät puhdistusaineet kaiken keskiössä. 

Tehokasta torjuntaa.

Hyödynnämme desinfiointipalveluissamme uudenaikaisia tehokkaita menetelmiä, jotka varmistavat pintojen ja tilojen sekä turvallisen että miellyttävän käytön.

Käyttämämme laite hyödyntää staattista sähköä, levittäen aineen tehokkaasti haastavienkin muotojen ympärille ilman, että ainetta tarvitsee sumuttaa monesta eri kulmasta, näin pienentäen huomattavasti työhön kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Desinfiointipalveluissame hyödynnetty aine tunkeutuu sumutettuna pieninkiin koloihin. Desinfiointiaineemme ovat ympäristöystävällisiä, tehoavat koronavirukseen, eivätkä jätä jälkeensä voimakkaita hajuja.

Joka paikan puhtaanapitoa.

Säännöllisellä desinfioilla voit ennaltaehkäistä kausittaisten influenssojen leviämistä ja kasvattaa yleistä turvallisuutta tiloissasi. Desinfiointipalvelumme ovat suunnattu yksityisten kuin myös yritysten tiloihin. Palveluamme voidaan hyödyntää esimerkiksi:

  • Kuntosaleilla
  • Ravintoloissa
  • Päivittäistavarakaupoissa
  • Päiväkodeissa
  • Lasten leikkitiloissa